Användarvillkor

Allt du behöver veta innan do börjar använda hittabil.net

Våran syfte

HittaBil.net driver platsen som en onlineannonsering och forskningstjänst för bilköpare och säljare. Vi säljer inte fordon direkt och är aldrig involverad i någon transaktion mellan köparen och säljaren. Detta, HittaBil.net garanterar inte eller garanterar något fordon, transaktion mellan köpare och säljare. Köparen och säljaren är skyldiga att samla in eller behandla betalning eller överföring.

Upphovsrätt och varumärken

All information och innehåll som är tillgänglig på denna webbplats är skyddad av upphovsrätt och andra immateriella rättigheter.
Du får inte kopiera, omfördela, sända, ladda ner, reproducera, anpassa, ändra alla verk från eller på annat sätt extrahera eller återanvända något av innehållet på vår webbplats.

Alla varumärken som identifierar tredje part ägs eller licensieras av dessa tredje parter eller deras intresseföretag. Vi kan inte hållas ansvariga för eventuella underlåtenhet att utföra några skyldigheter enligt dessa villkor som orsakas av frågor som ligger utanför vår rimliga kontroll.
Allt innehåll på webbplatsen inklusive fotografier, information, bil anonser, ägs, granskas och kontrolleras av HittaBil.net

Ansvar

Vi tar inget ansvar och tar inget ansvar för material som visas på vår hemsida. Information som tillhandahålls av användarna på webbplatsen har inga garantier för dess noggrannhet.
Vår webbhotell har 99,5% uppetid, därför kan vi inte garantera att vår hemsida kommer att finnas kontinuerligt tillgänglig online.
Vi kan inte hållas ansvariga för att webbplatsen är fri från programvaravirus och annan datorkod, filer, program som är avsedda att avbryta, förstöra eller begränsa funktionaliteten hos någon datorprogramvara eller maskinvara eller telekommunikationsutrustning.
Vi kan inte hållas ansvariga för att det inte går att uppfylla några av våra skyldigheter enligt dessa villkor som orsakats av frågor som ligger utanför vår rimliga kontroll.

Länkar till webbplatsen

Du kan skapa en länk till vår hemsida hemsida utan vårt skriftliga samtycke. Det får inte finnas några intressekonflikter eller några länkar från vuxna webbplatser. Du kan kontakta oss för ytterligare frågor om länkarna.

Om användaren lämnar vår hemsida för att komma åt tredjepartswebbplatser är den på användarens egen risk.

Webbplatsen kommer att innehålla länkar i form av en banner som inte drivs av HittaBil.net. Vi har inte kontroll och är därför inte ansvariga för innehållet.
HittaBil.net publicerar reklam från tredje part för att marknadsföra sina fordon. Vi äger inte de fordon som annonseras för försäljning på hemsidan och har inget ansvar för dessa eller för eventuella förluster som du kan stöta på genom att köpa ett fordon.

Om händelserna hos användaren köper ett fordon från en tredje parts webbplats kommer kontraktet att vara mellan dig och tredje part och inte med oss, så vi är inte ansvariga för fel eller missförstånd mellan användaren och tredje part.

HittaBil.net förbehåller sig rätten att avslå eventuella länkar till innehållet eller webbplatsen.

Registreringsuppgifter

För att komma åt vissa delar av vår webbplats måste du registrera dig för att fortsätta använda våra tjänster. Användarens konto och användar-ID får inte överföras eller säljas till en annan part.

Du försöker inte registrera dig i en annan persons namn eller anta användarnamn som vi anser vara offensiva. Användaren är ansvarig för att upprätthålla sekretessen för användarens konto och lösenord.

HittaBil.net förbehåller sig rätten att vägra tjänster och avsluta konton, ta bort eller redigera innehåll.

Genom att anmäla till vår hemsida accepterar du att informationen som lämnats med din registrering kommer att vara sanningsenlig, korrekt och fullständig. Om du inte godkänner någon av villkoren ovan måste du sluta använda HittaBil.net

Vi förbehåller oss rätten att ändra någon av dessa villkor vid varje tillfälle. Det är användarens ansvar att kontrollera om ändringar har gjorts.